Хитър начин да не провалите ваканцията си в последния момент?

На всеки му е познато онова приятно усещане дни преди да настъпи дългоочакваната почивка през зимата или лятото. За шофьорите обаче вълнението е възпрепятствано донякъде, защото трябва да проверят автомобила си дали е изряден, има ли всичко необходимо и готов ли е за дълъг път.

Често се случва така, че късметът може да ви изневери и ден преди планираното пътуване колата ви да се повреди. Заслужава ли си да отложите ваканцията? Разбира се, че не.

Ето за това ние ви предлагаме алтернативен вариант с опцията Rent a car или накратко – как да откриете коли под наем? Независимо дали ситуацията, в която сте попаднали е идентична с гореописаната, или все още нямате кола, но сте правоспособен шофьор – https://mcars.bg/ ви предлагат решение за всеки проблем.

Можете лесно да проверите какви коли предлагат с един клик на мишката и със сигурност ще останете очаровани от моделите. Избраният автомобил се предоставя на водача, т.е на вас след подписването на двустранен договор за определен период от време, с всички изискани от КАТ оборудвания на колата. Така няма нужда да разваляте плановете си за ваканцията, а и ще можете да зарадвате и своите близки с ново возило.

Хитър начин да не провалите ваканцията си в последния момент?

Предлаганите цени за услугата rent a car (коли под наем) също биха били приятна изненада за мнозина от вас. На практика излиза, че колкото по-дълго изберете да ползвате колата – толкова по-малко ще платите. Едни от най-големите притеснения на наемателите са какво ще стане, ако по време на периода, в който ползват автомобила, претърпят злополука или нещо стане с превозното средство?

Не бързайте да се поддавате на мрачни мисли, тъй като mcars.bg са помислили и за това. В случай на някакъв инцидент – просто трябва да уведомите наемодателя и застрахователя на колата, чиито телефони ще откриете лесно в сайта за коли под наем. Седалището на предложените автомобили в него е в град Плевен, но те се предлагат с възможност за доставяне до мястото, където се нуждаете от тях.

Не пропускайте да се запознаете по-подробно с предлаганите коли под наем и с това какво представлява услугата rent a car, още сега.