Моторни песни за газовите уредби

Най-безпогрешните индикации, че сте изправени пред проблем с двигателя е шума в работен режим. Последствията може да са трудно стартиране,загуба на мощност и редица други също толкова неприятни проблеми.

Грижата за автомобила се състои в това да направите най-добрите избори за тунинг, а именно последното поколение газови уредби от sofgas . Линията на оптимизации, която се следва е базирана на приемственост и иновативни решения, правейки новите газови уредби надеждна от позицията на времето и напълно приложима към новите технологии алтернатива за горивна система.От създаването си до днес всички газови уредби са снабдени с редуктор-изпарител, тъй като е основен компонент за безпроблемната работа на двигателя. По-точно необходимо е втечнения автогаз да се преобразува в изпарителя до газ с близки стойности до тези на атмосферното налягане. Направените подобрения при газовите уредби от последно поколение или така наречените инжекциони е добавянето на микропроцесорна система за управление,която повишава мощностните характеристики и удължава живота на двигателя като впръсква последователно гориво с точно определен интензитет и дозировка.Относно за ползите от използването на автогаз, те не се състоят не само във високите нива на икономичност, но и на екологичност.

Научно и емпирично е доказано, че използването на газови горива удължава животът на двигателя и запазва мощностните му показатели. Важно уточнение е, че за разлика от тежките горива при използването на газови е спестен рискът от натрупване на нагар по дюзите и инжекторите, спестявайки ви много време и средства за излишни ремонти.
Моторни песни за газовите уредби
Поддръжката на газовата уредба от ново поколение е улеснена и се изчерпва със стандартния технически предглед. Разбира се, от основно значение за безпроблемната работа на газовите уредби е да бъдат монтирани и настроени професионално.

Sofgas е една от малкото фирми у нас, които могат да се похвалят с регулярни инвестиции в развитието на човешки ресурси като резултатно разполага с мотивиран и висококвалифициран екип, готов да отговори на всяко предизвикателство. Можете още днес да повишите ефективността на автомобилния двигател, като се наслаждавате на любимите си песни в колата, вместо на неприятния моторен шум и свободно избирате какъв вид гориво да заредите!