Защо да се запишете за Тренировъчна школа Куриер/Международен шофьор?

Ако си мислите, че работата на куриерите и международните шофьори е свързана само с шофиране и разнасяне на стоки – то имате сериозни пропуски в информираността за тази професия.

В днешната ни публикация ще ви запознаем с някои основни причини, заради които си заслужава да се запишете в Тренировъчната школа Куриер/Международен шофьор (виж повече). Кой я организира и какво представлява тя – нека разберем.

Да започнем с това, че ако се отнася само до това да бъдете информирани за задълженията си като куриер или международен шофьор – то изчерпателна информация бихте могли да откриете и в интернет, при това изключително бързо и безплатно. От друга страна обаче, както всяка професия, така и тези, свързани с дистрибуцията на стоки – имат своите тънкости. И в т.нар Тренировъчна школа Куриер/Международен шофьор можете да ги овладеете. Школата се организира от supplychain.bg, като на този адрес освен с нея можете да се запознаете и с фирмата, която стои зад бизнес обучението – Съплай Чейн. Съплай Чейн ЕООД са верига за доставки, която успешно, в продължение на няколко години, предоставя необходимите знания, под формата на консултации и обучения, на всеки бизнес, който иска да работи оптимално и да просъществува на пазара. В тази връзка от фирмата са подготвили специални курсове в своето бизнес училище и тренировъчната школа куриер/международен шофьор е част от тях.
Защо да се запишете за Тренировъчна школа Куриер/Международен шофьор?

Какво представлява тя?
Накратко, след като се запишете за нея, ще присъствате на няколко учебни занятия, които ще ви помогнат да се сдобиете с различни компетенции. Всяко едно от занятията е съставено от различни теми, свързани със стоките, вашата безопасност, възможни непредвидени ситуации и как да реагирате. Естествено по време на лекциите ще ви бъде представена и кратка теоретична част, като по-голямо внимание се обръща на практическото обучение. Ако събудихме интереса ви и искате да разберете какво включва то – не пропускайте да посетите supplychain.bg. Там ще откриете цялата информация, от която се нуждаете за въпросната Тренировъчна школа Куриер/Международен шофьор.