Топ рент а кар в София, които можем да намерим

8-ми декември – един от най-уважаваните празници за българските студенти.

Празникът е приет да се отбелязва с шумни купони до зори, много количество алкохол, музика и танци. Някои от студентите предпочитат България, други чужбина, но статистиката сочи, че повечето от тях се отправят към зимните курорти. Но с какво пътуват до там? Възползват ли се от рент а кар софия от rentacarsofia.eu, автобусен превоз или лични автомобили?

Топ рент а кар в София, които можем да намерим

И на вас ви предстои ви да празнувате 8-ми декември заедно с колегите си? Разбира се, сте се ориентирали към зимните курорти. Страхотно, но никой не желае да вземе личният си автомобил..Някои от колегите ви не разполагат с такъв, други не се наемат да карат кола след бурна вечер. Значи със сигурност имате нужда от рент а кар.

Рент а кар услугите в София преливат от фирми на пазара. Повечето от тях са известни с ниските си цени, широко достъпни са за клиентите си. Предлагат различни видове екстри, които биха ви били от полза. А конкретно за вашето пътуване до зимните ни курорти, биха ви свършили страхотна работа. Една от екстрите, която ще ви е нужна, е да се възползвате от допълнителен шофьор. Повечето от фирмите имат правило, което гласи, че само човекът, който е наел колата има право да я кара. Други пък, предлагат допълнителен водач, но само срещу заплащане.

Трети, като RentaCarSofia.eu, ви дават възможността да имате до двама допълнителни шофьори, напълно безплатно. Което е страхотно за вас, студентите, защото е напълно вероятно да сте препили и да не искате да заставате зад волана. Тази опция предлага вместо вас, други двама да могат да шофират. Например, момичетата в компанията, които се предполага, че няма да са в толкова лошо състояние.

Така че ако се чудите и имате затруднения в избора на фирма – недейте. Топ рент а кар в София, които можем да намерим са на RentaCarSofia.eu. Посетете сайта им и се уверете сами, че предлагат адски много екстри и възможности на възможно най-ниската цена. При въпроси, можете да ги потърсите на тел.:0883100051 и 0885881805.