В кой онлайн магазин има налични всички авточасти?

В масовите онлайн магазини, които се стремят към максимално голям брой клиенти, залагат и на най-използваните, най-известните артикули.

Такъв е и случаят при онлайн магазините за резервни авточасти в avtochastionline.com Не винаги можем да намерим части за автомобил, който не е толкова използваем и често срещан. В такива моменти се питаме: „Ох, защо не си взех онзи Опел, а взех това Мицубиши..“. Ако и Вие сте един от тези, чиято кола не е на всеки светофар в града, то продължете да четете, защото сте попаднали на точното място.

В кой онлайн магазин има налични всички авточасти?

avtochastionline.com е онлайн магазин за резервни авточасти и аксесоари за коли, автомобили и камиони. Каталогът на сайта включва почти всички автомобилни марки, които се внасят на територията на България. Абсолютно всички продукти, които са качени на страниците на онлайн магазина, са в наличност на склад в град София. Това е над един милион резервни авточасти, а общо – повече от 13 милиона артикула.

Замисляли ли сте се, че понякога чакате безкрайно дълго за покупка, направена онлайн от български сайт. Причината е, че това, което сте поръчали, не е в наличност и идва от Китай или Америка. Точно това чакане искат да избегнат от avtochastionline.com, защото тяхна цел е да правят клиентите си щастливи с бързо и качествено обслужване на ниски цени.

На сайта може да се насладите на достъпните цени в почти всички продуктови категории. Специални предложения, намаления, промоции и отстъпки за лоялни клиенти са едни от плюсовете на avtochastionline.com.

Бързата доставка е предимство, което прави клиентите им усмихнати, защото поръчката на авточасти най-често се налага при неизправност на автомобила. Клиентът се надява да разреши проблема си възможно най-скоро, но това не може да се осъществи без смяна на повредената част. Най-често потребителите получават пратките си в рамките на един работен ден. Ако заявите Вашата поръчка на сайта преди 15:00ч. в работен ден, я получавате още същия ден. Фирмата работи с куриерските услуги на Спиди или Еконт, което е също преимущество, тъй като те имат офиси в цялата страна.