Как може да ни послужи един дрегер?

Фирма ЕЛКОМЕД ЕООД, която е търговски представител на най-добрите видове алкохолен дрегер у нас, произведени от основните производители на световния пазар, описва подробно как работи и може да ни послужи един дрегер.

Това е устройство, което измерва количеството алкохол в кръвта чрез дъха на човека. Има много видове – професионални, персонални, специалицирани, еднократни. В зависимост какъв е интензитета, с който ще бъде използван и колко бързи резултати търсите, се избира и видът на дрегера.

Как може да ни послужи един дрегер?

Той анализира издишания въздух. Но как може с анализ на въздуха от устата ни да се прецени дали имаме съдържание на алкохолни молекули в кръвта си? Отговорът е много лесен. Тези, които са подлагани на такъв тест, знаят колко много трябва да духаш, за да отчете резултат. Този дълбоко издишан въздух, който идва директно от белите дробове, е в пряк контакт и с кръвта. Тоест, ако има съдържание на алкохол в кръвта вследствие на този директен досег ще има и във въздуха. След като издишате специален сензор преработва получената информация и сигнализира дали има следи за алкохолни молекули в кръвта. Този резултат обикновено се показва в цифров вид, измерен в промили. В отделните държави има известни разлики в допустимите граници за промили в кръвта.

В сайта на ЕЛКОМЕД ЕООД – АlcoholTester.bg може да изберете своя вид дрегер, в зависимост от търсеното предназначение. Всички са сертифицирани спрямо европейските технически стандарти, с гаранция от производителя. Доставката е безплатна до всяко населено място в България без значение стойността на поръчания от вас продукт. Всички модели в каталога на електронния магазин са в наличност, което допълнително ускорява сроковете за доставка и може да получите пратката си до два работни дни. Поръчка може да направите онлайн на сайта, с обаждане на номер 0888-513916 или като дойдете на място в магазина, посочен на Аlcoholtester.bg.